Traženo: lift servisiranje

Ukupno nađeno: 6 primeraU dokumentima tipa propisi od ukupno 6 pronadjenih primera svi su prikazani.
 Više informacija    OSTALI PRIMERI  

Pravilnik o uslovima i normativima za projektovanje stambenih zgrada i stanova (RS)

Kada su planirani tehnički prostori namenjeni odlaganju smeća, smeštaju liftovskog postrojenja, toplotne podstanice, kotlarnice, prostora za pripremu sanitarne tople vode, dizel agregata, uređaja za povećanje pritiska vode i sl. isti se pozicioniraju i dimenzionišu u skladu sa karakteristikama i dimenzijama opreme i prostora za neometan pristup i servisiranje .

Zakon o javnim skijalištima (RS)

Skijalište se sastoji iz jedne ili više ski-staza, ski-poligona, ski-puteva, ski-ruta, ski- liftova , žičara, infrastrukturne mreže i objekata, servisnih objekata skijališta, snežne i servisne mehanizacije, servisnih puteva, sopstvenih energetskih objekata, pristupnih puteva i parkinga na ulazima u skijalište, objekata za obavljanje delatnosti i dr.

Uredba o utvrđivanju programa za usmeravanje i podsticanje razvoja turizma (RS)

v) izgradnju sportsko-rekreativnih sadržaja koji obuhvataju terminale alpskih i nordijskih staza, polazišta žičara u smeštajnim centrima i punktovima, ski liftove kao početnu opremu za razvoj skijališta, tabače snega, objekte letnje sportske rekreacije, male veštačke akumulacije sa letnjim solarnim kupalištem, bazene za kupanje, objekte ski škola, servisa , itd.

Uredba o održavanju stambenih zgrada i stanova (RS)

1) redovno servisiranje liftova ;

Odluka o utvrđivanju obrazovnih profila (programa) od prvog do petog stepena stručne spreme (RS)

10. Elektroenergetičar za dizalice i transportere (zanimanja: elektromehaničarski operater specijalista servisiranja električne opreme liftova i pokretnih stepenica)

Odluka o održavanju stambenih zgrada, stanova, poslovnih prostorija i garaža saveznih organa (SCG)

14) tekuće održavanje, servisiranje , remont, opravka i zamena lifta , sa pripadajućim delovima (kućica, okno sa instalacijama i uređajima), kao i povremeno ispitivanje ispravnosti sa pribavljanjem upotrebne dozvole;